View Full Version : Kardeşini Sec..
MoNStER
04-27-2007, 01:12 PM
www.kardesinisec.com
Eğer ki doğuda zorluklarla, malzemeden, kitaptan eksiklerle okuyan kardeşlerinize yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarım varsa, güvenli, sağlam bir yardım kaynağı öneriyorum sizlere.
Bu siteden kendinize bir "kardeş" seçiyorsunuz ve onunla kontak kuruyorsunuz, tanıyorsunuz kendisini.Sonra kendisine kalem,defter,kitap kısaca yararlı olabileceğini düşündüğünüz ne varsa gönderiyorsunuz. Siteyi incelerseniz zaten sizden neler istendiğini görebileceksiniz.
Sitenin hiç bir dernekle veya yardım kampanyasıyla bağlantısı yok, siz de yardım gönderdiğiniz kişi ve okullarla bağlantı kurabileceğiniz için son derece güvenli..
İlgilenenlere şimdiden yardım, kitap ve de birazcık dostluk bekleyen kardeşler adına minik bir teşekkür ederiz..
(alıntıdır)
ecoistrck
04-29-2007, 09:42 AM
boyle bişeyı paylastıgın ıcın cok sağoll
carmilla
06-06-2007, 10:10 AM
çok teşekkürler paylaşım için
selin96
06-10-2007, 12:27 PM
paylaşımın için sağol ama şu an giremem pc daha yeni geldi tamirden virüs bulaştı da::)
butterfly
06-22-2007, 12:23 AM
ben burda 4,50 ytlye sigara içerken onlar orda buna muhtaç çok üzüldüm çok duygulandım gerçekten acı verici.. ama bir de şu var ki onlar senden pc vs, istedikleri zaman çaresiz kalıyorsun bi mektup okudum pc istemiş ne diyebilirsin ki ne yazabilirsin. gönderemediğin yapamadığın zaman üzülürsün bu da acı verir insana ben bi tane kardeş seçtim ama ne bileyim bir kez daha düşünmem gerekecek sanırım ...
Dmanqasqi
06-24-2007, 05:33 PM
Ben Pek Emin DeğiLim Bu MasrafLarı TEk Başıma KarşıLayacağımdan ...
mervemre
07-20-2007, 08:47 PM
17 yaşındayım ve 10 yaşında bir kardeşim var.mektubumu gönderdim cevap bekliyorum.
arkadaşlar onlar gerçekten çok kötü durumdalar öyle çok fazla bir masraf değil inanın.ne biliyim hikaye kitabı,test kitabı,giysi falan ne olursa 2. el dahi olsa çok sevinirler.
bi düşünsenize sizin gönderdiğiniz kitap vslerle boğaziçini kazanmış kardeşinizin karşınıza geçip "artık benim de bir kardeşim var" demesi ne kadar mutluluk verici :)
...:::SeLcUkEgE:::...
07-21-2007, 09:41 AM
paylaşım için sağol ama böyle bişeye tek başıma kalkışamam :(
ada kübra
09-15-2007, 12:45 PM
evet gerçekten çok güzel bir paylaşım bu ama bende tek başıma böyle birşey yapamam ..daha doğrusu şu anda yani
ama ilerde yapabilirim .bu çok hoş olur ..zaten benim yaşımda bunu tek başına yapabilen pek yoktur..
bilqe
09-19-2007, 06:29 PM
böyle birşeyi tek başıma yapamam ama paylaşım için teşekkürler ;D
yeeess!
10-07-2007, 09:15 PM
sağol kardeş
gripin delisi kız
10-08-2007, 12:07 PM
bence çok güzel bişey bu bi kitap bi kalem bi test kitabi giysi ayakkabı göndersek fenamı olur ne kadar çok sevinirler
ya evet yardım ederim onlara
gripin delisi kız
10-08-2007, 12:14 PM
zaten okullarda böyle kampanyalr oluyo ama genelde küçük çaplı ama burası önemli bi yer olucağıo için olucağını düşünüyorum
MuRat_deLİsi;)
10-23-2007, 03:37 PM
ben geçen sene bi köy kütüpanesine 125 tane roman ve hikaye kitabı gönderdim..ama eğer çok gerek varsa gönderebiLirm tekrar :)
ada kübra
11-12-2007, 04:05 PM
ben tek başıma böyle birşey yapamam demiştim artık tek değilim biz okulca bir okul seçtik
onlar bizim kardeş okulumuz mardindeler onların gerçekten herşeye ihtiyaçları var elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
hatta bir gün onları ziyaret etmeğe bile gidebilirmişiz çok uzak ama olsun onlar bizim kardeş okulumuz
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.